Мр я в дверях

Яка у Вас мрія?
Заради чого ви живете?
Може кермувати червоне Фераррі
Чи мати авто стайню корветів
Бути на всіх світських тусовках
Давати там жару
У яскравих кросівках
В нетверезому стані
Це все пусте корито
Тимчасово заповнене іскрами
Лічені дні спускаєш крізь сито
Вже давно час поворушити мізками
Досить дивитись комедії з Джимом Керрі
Вже час зробити вибір
Та вибити ті двері
В які ти раніше схибив


Рецензии