Прозр ння

«Ще не вмерла України..»
Знають гімну всі
Слова, та от зараз
Мов прозріння,
Україна так жива!
Україна, на Майданах,
Попри дощ,
Морози,
І сніг
Казнокрадству
І свавіллю
В один голос,
В один голос,
Україна,
Каже – НІ!
Та от зараз
Мов прозріння,
Ми не бидло,
Ми- народ,
Споконквіку
Европейці,
І наш гім,
То поклик щирий
До омріяних
Зірок,
Важко буде?
Так можливо,
Але тільки
В перший крок!
18.12.2013
________________________________________
Вірш має назву " Прозріння", " і" не розпізнає сервер


Рецензии