Украинская версия Let it be The Beatles

Коли я задумався так тяжко,
Заплакав в мами на плечі,
Вона мені сказала: "Let it be"
І її чарівні очі
Промовляли щось таке мені
Неповторне і з любов'ю: "Let it be".

Пр.
Тож нехай, тож нехай,
Буде пекло, буде рай,
Ну а поки я із вами - і нехай.

І коли, забувши правду,
Промовляю я сам собі,
Навіщо ж тоді жити? "Let it be".
Для тих, кого хтось зрадив,
Дам одну пораду від всієї душі
Тихо промовляйте: "Let it be".

Пр.

Як затьмарило твій розум,
Біль утрати ростити в собі не спіши,
Завтра стане краще. "Let it be".
Я дивлюсь на цеє небо,
Пам'ятаючи, що в моїй душі
Заповіт рідної мами: "Let it be".

Пр.


Рецензии