Росiйський Князь Багратiон!

Посвящается Президенту РОСИИ,
ПУТИНУ ВЛАДИМИРУ ВЛАДИМИРОВИЧУ!


Непереможний, Славний, Мужній,
Російський Князь БАГРАТІОН!
Служив Вітчизні-Жив дуж дружньо,
НЕМАЄ рівних йому ЗОН!


   І поки ... Є БАГРАТІОНИ
   І Є РОСІЯ ... Є, НАРОД.
   Найкращі всі в РОСІЇ ЗОНИ,
   Глубина Земель з глибоких ВОД!


Ранкове СОНЕЧКО встає
Вечірнє Сонечко заходить.
БАГРАТІОН з Наполеоном заграє,
А у ФРАНЦУЗІВ не виходить.


   ПОБІДОНОСНА АРМІЯ РОСІЙСЬКА,
   Герой ІТАЛІЇ ... ПОХОДИ
   Похід ВЕЛИКИЙ, і АЛЬПІЙСЬКИЙ,
   Обговорюють й на Сході..!


Далі Зустріч на полі БОЮ,
Битва під Б о р о д і н о!
І не написано ще мною
Як же насправді Усе було.


   ВРАТА Москва САМА відкрила,
   Були Бої, де знов Б о р о д і н о!
   І у ФРАНЦУЗІВ впали крила
   Сильне Руськеє Звено!


БАГРАТІОН НАШ СЛАВНИЙ, РУСЬКИЙ,
РОСІЙСЬКИЙ КНЯЗЬ БАГРАТІОН!
Непереможний, Сильний, Мужній,
Немає рівних ЙОМУ ... ЗОН!


   З ПОВАГОЮ, ДО РОСІЇ!!!
 


Рецензии