Експеримент

Направих си експеримент.
Сто дни ни ред не ти написах.
Сто дълги дни
и ти ни ред не ми написа.

Как поне веднъж не сети се
да позвъниш -
жива ли съм, умряла ли съм, -
да ме попиташ?

Или и ти направи си "експеримент"?
Дали още ме обичаш...
Отговори си, нали?
И затова повече не пишеш.


---

Илюстрация:

Цит.: author: botzi,
Title: .......
date:28.10.2013 20:29


Рецензии