Спадок
Серце і душу щоб відкрити
Коли імення ожива
В любимих і жаданних дітях.
Тут ангел злинув із небес
На крилах мрії і надії,
І ти божественно воскрес
В знову народженій стихії.
Мости єднають береги,
Людей споріднює бажання,
Стосункі щирі й дорогі,
Взаємні в радості й стражданні.
Знайшовши там, де не шукав,
Зросло де не так густо сіяв,
Соломки б більше підіслав
Там де впадеш, аби це відав.
Життя іде, летять роки,
Цього нічим не зупинити
Де втілюють себе батьки
В своїх ділах і своїх дітях.
13.12. 2013р., Київ
Свидетельство о публикации №113121704084