набат
І в котре чекає на нас ніч?
Діяти друже! Не треба літер
Ставай! Їдьмо на Січ
Зимові хмари до нас байдужі
Степами лунає дзвін – клич
Сідай на коня дорогий друже,
Чекає нова Січ!
Чи не козаче ми? На колінах?
Ні! Зрозумій брат!
Чи не сини ми своєї країни?
Чуєш?
Кличе набат!
17.12.2013
Свидетельство о публикации №113121712027