Януковичу

Що в думках плавиться і бродить
У збоченця, шляхів нема:
Праворуч с палицею лицар,
Ліворуч скалиться козак.
Одна вітає лише думка
Москва, Москва, Москва,
Не підведи у час бурхливий,
Не зрадь мене, як зрадив я.   


Рецензии
такой нейтральный даже веселый

Алина Дорохова   20.01.2014 20:17     Заявить о нарушении