Кожен з нас у тривозi...

Кожен з нас у тривозі, та ж народ замерзає -
Не щадить керівництво вкраїнське людей...
Хай же, рідні, Господь вам усім помагає
Відстоять перемогу, за щастя дітей!

Хай надасть вам здоров*я, терпіння і сили,
Пережити нелегкий, жахливий цей час.
Схам*януться, нехай, ті, що віру згубили,
Відібрали останні надії у вас!

Хай подивляться, звову, громаді у вічі.
З розумінням підійдуть до вимог її.
Хай в дарунок Вкраїні до свят Новорічних,
Спокій, знову, повернуть, батьків до сім*ї...


Рецензии