Будьте усi в Новiм роцi...

Злагоди й миру кожній людині!
Щастя і долі моїй Україні!

Горя не знати вкраїнському роду -
Зросту, піднесення... Волі народу!

Правди і віри, сили й надії!
Хай же збуваються всі ваші мрії!

Милості Божої, ласки, любові...
Будьте усі в Новім році здорові!


Рецензии