Молитва

Я молюсь за тебе Україно,
Кожним віршем,
Помислом,
В ім’я,
Я стаю за тебе на коліна
І благаю:
- Світле майбуття!
Щоб  без  крові,
Жодних  революцій,
Ти нарешті підвелась з колін,
Гордо подивилася
В майбутнє,
Ворогам всміхнулася
Навздогін!
Я благаю  Трійцю
І Оранту,
Захисти,
Помилуй,
Вбережи,
Від усяких хижаків
Крилатих,
Що торкнулись
Тіла і душі,
Я благаю
Київські собори,
І Богдана
Верхи на коні,
Не  торкнулось,
Щоб землі
Святої,
Зло, що зачаїлося в імлі!
16.12.2013


Рецензии