Неважно быть мне знаменитым

Неважно быть мне знаменитым,
А только важно, стать мне им.
Эпоха и меня возьми ты
В полет за Светом неземным.

Я понимаю, как все складно:
Прислушавшись, я помолчу,
Моя душа мне вторит: "ладно",
И я, как птица, ввысь лечу.


Петро Сингаївський  « Травневi арфи»

Не важко бути знаменитим,
А тiлькi важко стати ним.
Епохо, i мене вiзми ти
В полiт за свiтлом неземним.

Я розумiю, як це складно,
I прислухаюсь, и мовчу.
Але душа говорить владно,
Що  вже i я лечу, лечу.


Рецензии