Еднайсь, народе мiй!
В єдиний гурт, в єдину лаву,
Щоб відродити давню славу, -
Вставай, народе мій, до спільних дій!
Приспів:
Єднайсь в біді, в тяжкім труді,
Єднайсь в бою за волю.
Ми спільно всі, в одній сім'ї
Здобудем кращу долю.
Вставай, єднайсь, народе мій!
В єднанні міць, в єднанні сила,
Державність наша незборима, -
Вставай, народе мій, в єдиний стрій!
Приспів.
Вставай, єднайсь, народе мій,
Щоб не продали яничари
Святої нашої держави, -
Вставай, народе мій, на правий бій!
Приспів.
Вставай, єднайсь, народе мій!
Ми нашу рідну Україну
До сонця піднімем з руїни, -
Вставай народе мій, будуй свій дім!
Приспів.
1994 р.
Свидетельство о публикации №113121508794
І в цьому вся суть!
Мыкола Ковальчук 08.01.2014 00:17 Заявить о нарушении