Нiяк не виплаче вину
осінній дощ.
Женуть вітри за світу край –
безмовну душу
туди, де страчують гріхи
за необізнаність життя,
за почуття не сталі почуттями,
там де страждає небо
втопає в жаль
дорога у минуле…
Свидетельство о публикации №113121508262
Свершилось!
Приветствую тебя и твои ВIРШИ.
Руслана Опять 21.12.2013 01:18 Заявить о нарушении