Героям слава!

Хвилюється безмежно стяга гладь
Горить війною серед нас багаття,
Прости вже нас, непокірних, батя,
Але ти не зупиниш нашу рать!

Мільйони прокричать тобі "Прощай",
Мільйонам все одно, як ти помреш,
Ти спокою ніколи не знайдеш,
Тому, біжи, лети, повзи - тікай!

Вже спокоєм ділиться наш стяг,
Бо хвилюватись час прийшов тобі,
Нас більше не застанеш у журбі,
Не знищиш пам'ять доблесних звитяг!

Над нами влада - наша тільки справа,
І наше тільки має буть завзяття!
Прощай навіки, о беславний батя,
Вкраїні слава та героям слава!


Рецензии