Ня трэба

Хвіліны хутка праляцелі,
Нам разысціся час прыйшоў.
Застаўся толькі пах на целе
І шум у вушах ад сварак-шоу.

Хай развітанне не прычына,
Каб пазбягаць успамінаў тых.
Але лягчэй пасля зачыну
Сваёй душы ад нас саміх.

Як смешна! Старае каханне
Здаецца дзікім і дурным,
Але калісьці мы казалі,
Што добра разам і адным,

Казалі, будзем назаўсёды,
І моцна верылі тады
Ў адзінства душ, у моц прыроды,
Што пранясем мы праз гады.

Вось лёсу жарт!  “Няма кахання” –
Пасля вялікіх кажуць слоў,
Засталася расчараванне
Ў чарзе нявыкананых сноў.

Запомні, сябра, слоў – ня трэба,
Яны без кошту сёння тут.
Бо потым будзеш крыўдзіць неба
Ад сораму і ад пакут.


Рецензии