3. Молитвы о детях
Любая мать желает своему сыну или дочери только самого лучшего.
Мать всегда хочет помочь своему чаду,младенец это или уже взрослый человек.
Для матери он всегда остается её ребенком.
Одним из способов помощи является молитва,обращенная к Богу или к Его Матери,или к Святым.
Материнская молитва со дна моря поднимает!
МОЛИТВА КО СВЯТОЙ БОГОРОДИЦЕ
О Пресвятая Владычице Дево Богородице,
спаси и сохрани под кровом Твоим моих чад (имена),
всех отроков, отроковиц и младенцев,
крещеных и безымянных, и во чреве матери носимых.
Укрой их ризою Твоего Материнства,
соблюди их в страхе Божием и послушании родителям,
умоли Господа моего и Сына Твоего,
да дарует им полезное ко спасению их.
Вручаю их Материнскому смотрению Твоему,
яко Ты еси Божественный Покров рабам Твоим.
***
МОЛИТВА К АНГЕЛУ ХРАНИТЕЛЮ
Святый Ангеле Хранителю моего чада (имя),
покрый его твоим покровом от стрел демона,
от глаз обольстителя и сохрани его сердце в ангельской чистоте. Аминь.
***
САМАЯ КРАТКАЯ МОЛИТВА К БОГОРОДИЦЕ
Пресвятая Богородица,спаси нас!
***
МОЛИТВА БЛАЖЕННОЙ КСЕНИИ ПЕТЕРБУРГСКОЙ о воспитании детей,о семейном благополучии,о исцелении от болезней.
О святая всеблаженная мати Ксение!
Под кровом Всевышняго жившая, ведомая и укрепляемая Богоматерию,
глад и жажду, хлад и зной, поношения и гонения претерпевшая,
дар прозорливости и чудотворения от Бога получила
еси и под сению Всемогущаго покоишися:
Святая Церковь, яко благоуханный цвет, прослави тя:
предстояще на месте твоего погребения, пред образом твоим святым,
яко живой ти, сущей с нами, молимся ти:
приими прошения наша и принеси я ко престолу милосерднаго Отца Небеснаго,
яко дерзновение к Нему имущая,
испроси притекающим к тебе вечное спасение,
на благая дела и начинания наша щедрое благословение,
от всяких бед и скорбей избавление,
предстани святыми твоими молитвами пред всемилостивым Спасителем нашим о нас,недостойных и грешных,
помози, святая блаженная мати Ксения,
младенцы светом Святаго Крещения озарити и печатию дара Духа Святаго запечатлети,
отроки и отроковицы в вере, честности, богобоязненности воспитати и успехи в учении им даровати;
болящия и недугующия исцели,
семейным любовь и согласие низпосли,
монашествующих подвигом добрым подвизатися удостой и от поношений огради,
пастыри в крепости Духа Святаго утверди,
народ и страну нашу в мире и безмятежии сохрани,
о лишенных в предсмертный час причащения Святых Христовых Тайн умоли:
ты наша надежда и упование, скорое услышание и избавление,
тебе благодарение возсылаем и с тобою славим Отца и Сына и Святаго Духа,
ныне и присно, и во веки веков.
Аминь.
Фильм о Ксении Петербургской из инета:
/Молитвы взяты из православного молитвослова/
Свидетельство о публикации №113121503425