Майдан. Нас не поставлять на колiна

Tак ми давно вже на колінах,
і нас снашають як хотять,
хоч на словах "одна родина",-
та кожен хоче наї...(ошукати).

То ж стоїмо ми на Майдані,
за чесне слово чи за мані,
у кого як душа бажає,
а далі що? - ніхто не знає.

"Одні" підуть, так прийдуть "інші",
молитись треба щоб не гірше,
було при "інших", при "своїх",
хоч і хула - великий гріх,-

та я не знаю,що сказати,
бо кожен хоче наї...(ошукати)
а бідні люди всьому вірять,
стоять і про свободу мріють:

про краще для своїх дітей,
для всих українських людей,
щоб нам жилось як у Європі,
а не в бандитській нашій Жо..(Незалежній Україні).

То ж доб"ємося перемоги,
і знов розійдуться дороги,
почнеться новий "деребан",
і ми завиємо: "ПАХАН!!!

На кого ж ти покинув нас?!-
при владі знову "під..." - (поганий хлопець)


Рецензии
для всих українських людей,
щоб всим жилось як у Європі,

Петя, обрати внимание (Всіх,Всім). Очень даже ничего получилась. Ты молодчина: и на русском пишешь, и на украинском. А я вот киевлянка, украинский знаю хорошо,
а писать стихи на украинском не пробовала.

Елена Гвай   30.03.2016 23:29     Заявить о нарушении
Привет ,Ленчик)
Так и я вроде пол жизни в Киеве прожил) Уже пора нам кофе где-нибудь в кафешке да выпить)))

Петя-К   31.03.2016 07:09   Заявить о нарушении