Моя Буковина
Міняє небо кольори
А над моїм пісенним краєм
Звучать веселі голоси
Це край мій- Буковина
Омита дзвоном срібної роси
І споконвіку пісня щира
Зливається з веселкою весни
А сонце радісне над краєм
Охоплює долини і ліси
Торкаючись у горах полонини
І напивається джерельної води
Мій край-моя ти Буковино!
Вплітаєшся до української коси
Красою ти вродлива
Багатими плодами восени
А я твоя дитина
Співаю радісні пісні
Про край мій-Буковину
Що вплетена до української коси
м.Чернівці університет.Фотографія з інтернета
Свидетельство о публикации №113121511204
Я не была в Черновцах, был сын и очень восхищался
городом, есть много фото.
С любовью и радостью!
Людмила Гусева 3 12.07.2014 06:31 Заявить о нарушении
Спасибо,что понравилось!С любовью!
Лидия Елена 12.07.2014 22:52 Заявить о нарушении