Благослови, Господе!

Царю могучий, Царю небесний,
Від злодіянь Україну спаси!
Хай віднародиться, хай знов воскресне -
Спокій народові й мир принеси!

Дай повернутися людям в родини -
Сім*ї чекають сестер і братів...
Господе праведний, Боже єдиний,
Обережи, Ти, дітей від гріхів!

Не допусти пролиття, їхнє, крові -
Дай врозуміння обом сторонам.
Кожному - віри, надії, любові...
Благослови, Україноньку нам!


Рецензии