Я хочу сонце вишити та маки

Я хочу сонце вишити і маки!
Які ростуть на Богом створеній землі,
А сонце чисте,тепле,ясне
На небі голубому в висоті

Це поєднання світла і любові,
Що нам відкрила всім дорогу в небеса.
І пломеніють маки ті на полі
Вдивляючись у чисті небеса

А поміж них волошки синьоокі,
Як неба синього блакить
Зривають кольорами очі,
Який то гарний наш Господь!

Тепло,любов і ласка
Поєднанні в вінку добра,
Від Господа це щастя
Любові вічної й тепла

Любове моя вічна,і кохання!
Моя надія,віра і життя
Ти оповита покликом єднання,
Єднання світла і добра

Сонце,маки і волошки,
А поміж них вплелися колоски,
Неначе золотисте море
Теплом зігріте з висоти

Малюнок нам зійшов із неба,
В нім мир небесний і життя,
Палаців вічних слава,
І хорів ангельських хвала

Моя ти земле,мій народе!
Чи чуєш поклик ти Христа?
Що нас запрошує Він знову
Єднатися під прапором Творця

Хай мир небесний з кольорами неба
Заповнить ваші всі серця,
А сонце,маки і волошки з колосками
Хай стануть вам на радість і життя!





Картинка із інтернету


Рецензии
Лидочка, здравствуй!
ПРекрасное, вдохновенное стихотворение!
Как хочется, чтоб было мирно и на полях цвели
маки, васильки и ромашки и сердца были
наполнены солнечным цветом...
С любовью...

Людмила Гусева 3   12.07.2014 06:28     Заявить о нарушении
Большое тебе,Людочка,спасибо,за столь
приятные слова и желания мира нам всем!
С теплом Лида!

Лидия Елена   12.07.2014 22:49   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.