Мiй Киiв немовби в Зоопарку побував!

Мій Київ мовби в зоопарку побував,
А що, і ЛЕНІН, і СТАЛІН вас не вгамував?!
Мій НЕ глухий, та НАЙВЕЛИЧНІШИЙ Народе,
Писатиму я Вам ще люті, і лютіші ОДИ!!!


А зараз розповім, Хто ви Є насправді,
Краще би Ви, не вели себе як Мавпи.
ВИ, непотрібом всим Київ завалили,
ВИ, себе!.. Не ПРЕЗИДЕНТА, ВИ, зганьбили!


То Се у вас війна, потвори ви сим є!
А може не втручайтесь і в ОБСЄ..?!
Таємне ВІЧЕ треба ВАМ, ПРИДУРКИ,
Може краще відвезти вже ВАС у ДУРКУ?!


А по-закону не боїтесь відповісти?!
ВИ, НАЙВЕЛИЧНІШИЙ Народ МуЙ, усі ви!
УКРАЇНЦІ,УКРАЇНЦІ,УКРАЇНЦІ, ВИ ...
НЕ у АМЕРИЦІ,КАНАДІ - в УКРАЇНІ ВИ!


Лікуйтеся,лікуйтеся аспірином ВИ,
МОЛИТВАМИ,МОЛИТВАМИ,МОЛИТВАМИ,з Пітьми!


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.