чекати недовго

чекати недовго
царю
проміння
об землю вдарить
і висохне довга
ніч
а вийде на берег зору
сльоза
що душею хвора
любов
оживе в мені

гарчати не треба
бідний
плювати в обличчя
рідні
під бляху ховати
лоб
з огиди
твоя корона
налізла
стиснула скроні
з очей струменіє
зло

тобі потакали
правив
сім’ю годував
і бавив
купався у морі
зваб
а люди прості
як хвилі
набігли
у волевилив
міцніли
мов булава

а люди
про все згадали
про кров
що сніги ковтали
палаци з кісток
і доль
їм є
що тобі сказати
для них
ти міцніший мату
рахітний у слові
троль

чекати недовго
кате
бо ржа доїдає
ґрати
а губи
свободу п’ють
мороз
не чіпає шкіри
я той
хто стоїть
і вірить
бо чую
як дзвони б’ють

13 Грудня, 2013


Рецензии
Хай буде саме ТАК!
Дякую!

Катерина Жебровська   14.12.2013 14:13     Заявить о нарушении
Повинно бити так - назад дороги немає.
Дякую!

Юрий Лазирко   23.12.2013 05:25   Заявить о нарушении
повинно бИти (очепятка за Фрейдом) ;)))
НЕ ЗЛИй
МАЙДАН

Олись Лапковский   23.12.2013 06:16   Заявить о нарушении