Каменярi

І ось стою я перед цією доскою,
звісною темною, списаною скалою.
А наді мною учні всі стоять тупі.
І ніч не вивчили, додому те що задали.

Навчати то труд, який не оплачений...
морально, нервово, психічно втрачений.
Примушують маси іти в науку.
Ніяк не второпаю цю цікаву штуку.

Каменярі довбуть скалу, що знаннями зоветься.
Терпіть, гризіть, воно вам в житті одізветься.
Мудрість й наука ще нікому шкоди не принесли,
Хоч і втомили. Аби ви знаннями своїми користатись
зуміли.


Рецензии