Розд ляй та волод й

«Розділяй та володій» -
                вороги так хочуть!
Брат на брата нас ведуть
                та біду пророчать!
Нас знешкодять за для них
                нашими руками,
Щоб жили вони затим
                в розкоші віками.
Щоб гнобили нас ізнов
                не давали жити,
То не йдіть на це брати,
                треба всім дружити.
Наша сила є у тім,
                щоб усім єднатись,
І тоді вже буде слід
                ворогам боятись.
Хай любов зростить у нас
                розум, та пошану,
До держави, до людей,
                тоді буде шана.
….............................................
Дай нам Боже! Поможи!!!
                Нам подай любові.
Не розмежуватись щоб
               Донецьку, та Львову!
Всі ми діти, всі твої
               Прагнемо до правди,
Дай нам розуму Господь,
               Ми до цього прагнем!


Рецензии