Мол мося браття...

Молімося браття за правду, за честь!
За нашу прекрасну державу!
За те, що характер українця «жесть»!
Ми волю здобудем по праву.
То гордий народ, що не хоче терпіть,
Принижень, брехні, зубожіння.
І хто не прозрів іще може прозріть,
Тут предків далеких коріння.
Нас стільки паплюжили, били нас в кров,
Та тільки ніхто не здавався,
Сьогодні нас б’ють намагаючись знов,
Щоб дух наш народній зламався!
Та тільки, чим більше нас б’ють ті кати ,
Тим більше отримають опір.
Почують в Америці наші брати,
Ті дзвони почують в Європі!
За наше майбутнє, за наших дітей,
В морози стоять на майдані -
Чи бачили де ще таких ви людей?
Вони в цьому світі останні!!!
Пишаюсь народом, де гідність живе!
Бо тільки набати почують,
Велика родина майдани збере.
А там їх і волю гартують.
«Пліч о пліч» - то сила, що нас захистить.
То люди побожні и чемні.
Їм доля народу, держави болить,
Важкі ці часи, та приємні.


Рецензии