Я не буду писати першою

Я не буду більше писати першою,
По-англійськи покину твій вільний простір.
Ти в моєму житті не найбільше звершення.
Й не останній провісник самотньої осені.

Але так паршиво без когось, як зараз
Без тебе - не було досі.
Ти подобаєшся мені раз по раз,
Хоч тебе я не знаю зовсім.
08.12.13р.


Рецензии