Са дега везар

Дега безаман кердваьнна теш,
Ираз да хьона, къона хилар, везар.
Ма цlе къад са хьармакхаш беш,
Безам буаш дебаденнад эзар.

Дог йиста хул хьоца гlана йукъе,
Бlарчча дуне дlале дагаденнад.
Йилбаз деннад къард вайна а йукъе,
Кlоарга таьзет са дега теннад.

Ираз да хьона, къона хилар, везар.
Лоаттаделахь кхуврч чу хьай дос.
Безам боацаш, хийрлургйа йезар,
Эпсар вац хьона, ца тиллар сос.

Бlаргаш лув хьоца, тайжа хьежаш,
Вайна йукъе сардамаш тац.
Дега безам ба беламе къежаш,
Наlар тlа хьаьша хинна из а lац.

Гlермане, 12. Чантара бетта 2013 шу


Рецензии