Як важко, все ж, вiдстоювать права

Як важко, все ж, відстоювать права,
Яких в країні, майже не існує.
Де уряду не сохне голова,
Що люд вкраїнський, по всім світі, батракує.

Де влада лиш турбується набить,
Рахунки в банках та, без розміру, кишені.
Що залишається народові робить,
Як не вставати? Підіймать свої знамення!

Тримайтеся, кохані земляки!
Господь за правду - Він на вашім боці...
Прийде той час - заплатять за гріхи,
Ті, що обманюють людей на кожнім кроці!


Рецензии