На зорi калина...

       (пісня)             

   На зорі калина мене розбудила,
   У моє віконце зазирнула знов.
   Червона калина, що ж ти наробила -
   Розійшовсь туманом сон мій про любов.

   Уві сні з коханим знову я зустрілась,
   В садку яблуневім  цілував в уста,
   Росами – сльозами сонечко умилось,
   Бо любов  коханого вже давно не та.
 
   Стала несолодкою, стала з гіркотою,
   Розлучила доля з милим назавжди,
   Зацвіла не цвітом,а полин-травою,
   Не принесла щастя, лише смак журби.
 
   Не буди, калино, мене на світанку,
   Не бентеж, не треба серденька мені.
   З милим дай побути трішки, хоч до ранку,
   Покохатись з любим хоча б уві сні.


Рецензии
Дуже гарна пісня. Красиво написана. Мені сподобалась. Нехай сни про кохання
стануть реальністю,та хай Вам щастить. З повагою

Сергей Андрейченко 2   04.04.2014 13:16     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.