Слова - мов гомiн сонячноi днини...

Слова  -  мов  гомін  сонячної  днини,
Вечірня  казка  сонного  фонтану,
Мов  сонцем  даний  усміх  довгожданий 
У  темряві  самотньої  хвилини.

Молитвою  невинної  дитини
Стобарвно  квітнуть  на  устах  коханих,
Мов  оберемки  стужених  тюльпанів -
Сердечні,  щирі  й  ніжні,  мов  перлини.

А  скільки  відняли  ви  ран і  мук,
І  скільки  зламаних  сердець  скріпили!
Змертвілих  душ  ви  скільки  воскресили!..

Але  -   мовчім.  То  є  безсилий  звук...
Нехай  вони  самі  до  нас  говорять -
Солодкі  й  щасні  у  хвилини  горя.   

 


Рецензии