Державн сть

Ніч. Київ
Штурм. Підступи влади.
А ми не зламались!
Змогли,
І вкотре  вже
На барикадах,
Державність свою
Довели,
Немає найгіршої кризи,
Ніж чобіт,
Що топче життя,
Такого іще Україна
Не знала,
Ганьба!
Каяття?
Цій владі
Воно не відоме,
Ця влада
Піде на таран,
Бо хоче зігнути
Додолу,
Свідомих усіх
Громадян,
Та ні!
Так повірте
Не буде,
І  гірші траплялись роки,
Ми встоїмо,
Вірю в майбутнє,
За нами
Князі,
Козаки,
Нам є
Що повірте
Втрачати,
І є що в
Серцях берегти,
Нам діти подякують
Потім,
За всі барикади вночі!
11.12.2013
________________________________________________
Вірш має назву " Державність" " і" сайт не розпізнає


Рецензии