Хоч весен море пропливло...

Хоч  весен  море  пропливло,
Ще  пам"ятаю  твої  руки.
Я  чую  їх  палке  тепло
І  голосу  кохані  звуки.

Я  відчуваю  вуст  твоїх
Гарячий  дотик  на  обличчі,
Бринить  в  мені  твій  тихий  сміх...
І  все  це  в  давню  юність  кличе.

Твоя  присутність  -  кожну  мить,
А  образ  твій  мандрує  снами,               
Хоч  даль  між  нами  мерехтить
Часу  замшілими  стовпами.

Коли  ж  в  журі  нидіє  дух -
Немов хтось  руку  ніжно  тисне...
Так  добре  в  герці  завірюх
Мені  з  тобою,  давня  пісне.


Рецензии
Ніжний вірш про кохання і про спогади... Всього Вам найкращого.

Наталья Сытник   11.12.2013 11:50     Заявить о нарушении