Зiмняя казка

Цудоўны i дзiвосны край каханы,
Пакрыты белай коўдрай маладых снягоў,
З вялiкiм захапленнем,закахана
Табой мой родны кут любуюся iзноў.

Дзiвоснай прыгажосцю зiмняй казкi
Спяшаецца у госцi новы год,
Надзею ен нясе у падарунак,
Надзею адыходу ад клапот.

У спевах першай зiмняй завiрухi
Чуваць мне казку шчасця у жыццi,
Дый мiлы голас мацi,што у дзяцiнстве
Чытала казкi,як дауней жылi.

Пад снежнай коўдрай спачывае нiва,
Каб добра урадзiць у наступны год,
Каб людзi жылi шчаслiва,у багаццi
Каб адышлi ад цяжару клапот.

Цудоўны i дзiвосны край каханы,
Пакрыты коўдрай маладых снягоў,
Зауседы з захапленнем я зiмы чакаю,
Каб у дзяцiнства акунуцца зноў i зноў.


Рецензии