Агорте дуру

Дунияла гъай мезли,
УркIи берциле буар,
Халкьла гъай мезизакан,
Валлагь берцуди бугьаб.

Лебилике бабзува
Агорил, децIигахъу,
Чуке лебкьахъуй лебил,
УркIилизе хIакьахъу.

Дигуйли дигуй буру,
ЦатIили гIурра бубза,
Агорте дуруй бехIта,
ХIябла берхIаб жаназа.

ГIяйпулани биркьалра,
Намке дунъяла шанте,
Эшти дугьбе лукIасра,
Бугьалра хIайгахъуте.


Рецензии