Я люблю тебе

Я люблю тебе
Моя розіп’ята,
Я люблю тебе
Поґвалтована,
Я люблю тебе
Моя не зігнута,
І від жодних вітрів
Не схована!
Мені кажуть:
- Самі революції!
Я кажу:
- Ви нічого не знаєте!
Наша влада
Немов проституція,
Хто підтримує,
Не поважаєте!
Не для того
Хмельницький
Із шаблею
Бив поляків
В змаганнях визвольних,
Не тому Роксолана плакала,
І робила Європу ближчою,
Не для того Пилипом  Орликом,
Нам написана була Конституція,
І я знаю
Сьогодні соромно
За нас
Князю
Із Києва –
Мудрому!
Що ми
Просимось
Стати Європою
І обставились барикадами,
Що народ  не почутий
Владою
Під морозами  знов
Скандуватиме!
Я люблю  тебе
Незалежною,
Хоч і важко,
Я вірю – вистоїш,
І розквітлою станеш
Державою,
Без якої Європа
Не мислима!
10.12.2013
 
    


Рецензии