У свято мами

Сьогодні радіють
Дорослі й малі
У нашому дружньому,
Мирнім дворі!

Є стіл здоровецький
В садку, біля дому -
Печений пиріг
Ми розріжем на ньому.

Станцюємо танці,
Роскажемо вірші,
Пісні проспіваєм,
Артистів, не гірше!

Букетики квітів,
Живих, приготуєм
І там своїм мамам
Ми їх подаруєм.

Щоб очі їх сяяли
Зірками в небі.
Щоб ніжно всміхались
Для мене й для тебе!


Рецензии