Влада

Влада підкорює волі своїй
Всіх, хто живе на її території,
Й завше плює на думок різнобій,
Б’ючи за спротив своїй монополії.

Вся охоронна система умить
Зброю хапає суспільство лякаючи,
Так щоб незгідних усіх ув’язнить,
Решту ж народу за дурнів вважаючи.

Влада насильства панує у нас,
Дії з народом вона не погоджує,
Мислить вона – панівний я тут клас,
Тож і дурниці у діях породжує.

Світ помінявся, але не у нас,
Влада насильства відрижка імперії,
Влади суспільства настав уже час
Аж від Верховної Ради до мерії.
10.12.13.


Рецензии