Мирного неба...
Щоб крові людської не бачив ніхто,
Та біль і обурення проймає, точить –
Стоїть на Майдані не жменька й не сто...
Щоб кров не лилася і втрат щоб не було,
Щоб ніхто не поклав там життя...
Обурення всіх вже до краю сягнуло
Й події оті не підуть в забуття.
Щоб кров не лилась й не було стрілянини,
Щоби сліз не було й ніхто болю не знав.
Щоб до людей не так, як до скотини,
Щоб народ недарма Майдан простояв.
Щоб не було війни, щоб з людей не знущались,
Щоб мирно до спільної думки дійшли.
Щоб радше для радості всі там збирались
І рішення мудре в цій справі знайшли!
08. 12. 2013.
Свидетельство о публикации №113121001358