Гуде майдан..

Гуде Майдан, мов бджоли, що рояться,
Лунають голоси з-поміж людей.
Сміливці там, що влади не бояться,
Виборюють майбутнє для дітей.

Стоять студенти, люди небайдужі,
Стоять за себе й за своїх батьків…
Та крові пролилася вже калюжа
Й ще більше розгорівсь народний гнів.

Обурення зросло й буде іще зростати.
Все гірше й важче робиться стоять.
Й ніхто не знає далі, що чекати,
Але народ не схоче відступать.

Щоб тільки другі Крути не відбулись,
Щоби без втрат і кровопролиття,
Щоби чиновники нарешті схаменулись,
Щоби ніхто там не віддав життя.

02. 12. 2013.


Рецензии