Зима
Тихенький шелест листя за вікном,
Шумить мелодію осінньої пори.
Природа ще не спить,
Та вже дрімота наступає,
І прояви холодної цариці маємо.
Вона панує над морозом,
Завірюхою лютою управляє,
І як художниця все в біле забарвлює.
Зима – царівна холодів,
Приносить радощі й свята.
Солодкий запах прянощів,
Й веселий настрій на Різдво.
Коли дівчатка і хлоп’ятка,
В яких веселощі й море сміху.
Грайливі сніжки й санчата,
І сніжинки ловлять як слова.
Так тепло робиться на серці,
Коли поглянеш за вікно.
Де ллється радість і добро,
І святковий настрій, як вино.
Й неважливо, що холодний ранок,
Зимовий настрій заступає
Осінньої депресії взамін.
В очах палає той вогонь,
Що гріє в морозні дні.
Свидетельство о публикации №113120900975