Не кажи менi, що любиш

Не кажи мені, що любиш - я не вірю.
Бо кохання - найвисоке почуття.
Його силу і не зважить, і не змірять.
Справжнєє і щире - то життя!

Не кажи мені, що любиш, як не вмієш
Шанувать і відчувати його смак.
Воно ясне, волошкове - синє, синє.
Чисте, цвіту піднебесся. Вір, це так!

Не кажи мені - " Люблю ", як не відвертий.
Бо кохання - є величне, наче світ!
Не зламать його, ні за що і не зтерти...
Як надійне, то цвіте воно повік!

                2012р.


Рецензии