Псевдогуцулка - Руслана Лижичко!
Має Файне, Добре, алиш люте Личко!
Та немає щирої і Божої Душі
Неповагою до Президента-викликає
Люті Дні!!!
Голос глухий для усіх Пісень
Не співала би Ти ним у ноЧі,й у день
ЗаспіваЙ РУСЛАНОНЬКО ГУЦУЛКИ
А як ні, російською співай лиш тулько!
Про ЯНУКОВИЧА лиш щиро Ти згадай,
От тоді й потрапиш у Пісенний Рай!
А Я? Я ПОЕТКА із ВЕЛИКОГО НАРОДУ,
Із КАРПАТСЬКОГО, й РОСІЙСЬКОГО заброду!
Щиро Я Пишу Тобі, СПІВАЧКО,-
Ніби в Озері купаються і качури, і...Качки!
"КАРПАТСЬКА МОЛЬФАРКА!".
Село Великий Бичків,-де жарко!
Свидетельство о публикации №113120908186