Не сталося, не збулося, закiнчилося все

Не сталося, не збулося,закінчилося все.
І скоро все забудеться, забудеться усе.
І не згадаєш подиху тих незабутніх днів,
Бо скоро все розвіється, мов попіл твоїх снів.

Таке життя оманливе, суворе і різке,
Та разом з тим захопливе, яскраве і містке.
Якщо тепер не сталося і час ще не прийшов,
То завтра точно збудеться. Все буде знов і знов!

05.12.2013


Рецензии