Воплощение

David by Michelangelo, 1446 Italy; placed in front of Florentine Government Palace, idealizes male figure HIGH RENAISSANCE

КОМЕТА ПРОЛЕТЕЛА
ТРИ МИЛЛИАРДА ЛЕТ
СИСТЕМУ СОЛНЕЧНУЮ
ПОПРИВЕТСТВОВАТЬ
И ПОКАЗАТЬ
         СВОЙ
             СВЕТ

А МЫ,...
 Я ПРО ИНТИМ
  НЕ ГОВОРЮ,
   - ЛИЦО СВОЁ
        -ПОРТРЕТ!


Рецензии