Наснився сон

         ...Декому (Трояндовому Олівцю присвячується)


Наснився сон – солодкий і гіркий.
У купочці і радощі, і горе.
Не близький світ – далекий і м’який –
Де ти стоїш в сорочці кольоровій.

А по сорочці квіти як журба.
Жбурляє відстань вогненність думкову.
Солодка кава – та гіркі вуста,
бо в’ється далечінь стовідсоткова.


Рецензии