Не в дпускай

Іди зі мною,
Не відпускай.
Бо я без бою
Ще ні разу не здавалась.
Іди зі мною.
Іншу не шукай,
Бо що б не сталось,
Я буду з тобою.
Іди зі мною.
Все, що є - я маю
Заходь. Сідай
Кохай мене.
Це тільки ми
І зайва чашка чаю.


Рецензии