Море-Життя

Викинь мене, Море-Життя, на берег!
Я втомилась долати хвилі твого буття!
Ті прохання мої схожі на дикий вереск,
Я в тобі залишаюсь боротися до кінця...

Розв*яжи мої руки, дозволь мені хоч пливти,
Якщо з щастя мого не можеш ти знять кайдан.
Знаю, завтра захочу я знов втекти,
Але ти тримаеш мене... Ну що ж, тримай...

А на ранок в газетах напишуть твоє ім*я.
Ти мій вбивця, тиран, найстрашніший у світі кат!
"Так жорстоко вбиває людей те Море-Життя...
І у тому морі сотні таких як вона..."


Рецензии