Лiто кохання

          моєму чоловікові і лицарю
          Віктору Котощуку



Леліє літечко,
            леліє,
Пригріє сонечком,
       і вітерцем обвіє.
Ти літечко моє,
        мій чоловік коханий,
Нежданий ніби -
    вийшло,довгожданий!
Приходить час,
       і ось уже в віконце
Загляне доля,
        наче літнє сонце.
З тобою не літала
        на чужі планети,
а наша - тут,
           Земля.
І проростаємо
      зерном пшеничним:
У мене в серці ти,
            а в тебе - я.
Вінчають золотим колоссям
        нас пшениця й жито.
Дай Боже,
          довго ще
У парі нам прожити.
Коханий ти мені,
        і батько,і родина,
моя опора,лицар,
         а коли - й дитина...
Не ангели ми -
         чорні,сірі,білі,-
Ми люди,
      діти Неба і Землі,
Нещасні,грішні,
      праведні,щасливі.
Леліє літечко,
         леліє...
Хай нас життя
ще довго гріє.


Рецензии