Вiчна тема

  ВІЧНА  ТЕМА



           моїй матусі
     Валентині Василівні Рузевич



Була коса русява
Каштанова,чорнява.
Білява
   і пшенично-золота...
Всі моди кольори...
І ось її літа
Вже сріблом місячним
Так непомітно
           осіяли,
Вже й солов'ї далекі
               відспівали,
А жінка квітне,
Наче біла хризантема.
Краса,як і любов,-
О,вічна,
         загадкова тема...


Рецензии